Paintball-malakasa.gr - Συχνές Ερωτήσεις

Εκτύπωση

Γιατί στο invader paintball park το paintball είναι εμπειρία?

  • γιατί... διαθέτουμε το μεγαλύτερο πεδίο στην Ελλάδα.
  • γιατί... η φυσική ομορφιά του χώρου είναι από μόνη της μια ιδιαίτερη εικόνα ή οποία με τις ειδικές κατασκευές στα πεδία έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό πάρκο paintball.
  • γιατί... οι πίστες μας, λόγο μεγάλου μεγέθους του πάρκου, δίνουν την δυνατότητα για να πραγματοποιούνται σενάρια και αποστολές και όχι μόνο απλά team death match.
  • γιατί... λόγο της πολυετούς εμπειρίας μας έχουμε την υλικοτεχνική αρτιότητα αλλά και την εμπειρία στις διοργανώσεις, από το μικρότερο ή μεγαλύτερο group έως τα special event εταιριών, parties και ειδικών σεναρίων!!!
  • γιατί... λόγο μεγέθους, οι πίστες μας δίνουν την δυνατότητα μακρύτερων ¨χτυπημάτων¨ - ¨βολών¨, με αποτέλεσμα τα χτυπήματα να έχουν πολύ μικρότερη δύναμη κρούσης άρα να είναι και πολύ πιο ασφαλή,  κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες.
Πόσα άτομα χρειάζεται για να γίνει κράτηση του πεδίου;
Από το πιο μικρό group των 4 ατόμων εώς όσα άτομα θέλετε....
Από την άλλη πλευρά ένας μεγάλος αριθμός ατόμων εξυπηρετεί καλύτερα την εφαρμογή περισσότερων σεναρίων και δίνει την δυνατότητα να εξαντλήσετε περισσότερες αποστολές. Ιδανικός αριθμός ατόμων είναι τα 14-16 άτομα και πάνω.
 
Μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας ως group;
Έχοντας ως βασική αρχή την διασκέδαση των συμμετεχόντων, κλείνουμε για 4 ώρες το πεδίο, για ένα group κάθε φορά, με σκοπό να έχουν ανεξάρτητη και απεριόριστη χρήση του χώρου.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε και είναι εφικτό, μπορεί ο αριθμός του group σας (αν δεν καλύπτει το minumum) ή επιθυμείτε να αυξηθεί με την ταυτόχρονη συμμετοχή άλλων ατόμων, μπορεί να γίνει κατόπιν επιθυμίας σας να γίνει αντίστοιχη συνεννόηση.

Πρέπει να υπάρχει κάποια εμπειρία για να παίξω paintball;
Όχι, ούτε γενικά στο paintball αλλά ούτε και στο συγκεκριμένο πεδίο.

Θα έχουμε ένα πεδίο δικό μας ή θα βγαίνουμε και θα περιμένουμε να παίξουν άλλοι και μετά πάλι εμείς;
Όχι, ο χώρος κλείνεται για εσάς και μόνο. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε πίστα – πεδίο του πάρκου παίζει μόνο ένα group κατ' αποκλειστικότητα χωρίς παρεμβολές και καθυστερήσεις.

Θα αλλάζουμε πεδίο – πίστα;
Ναι, ανάλογα την δυναμική του group (το αριθμό των συμμετεχόντων δηλαδή ) θα παίζεται διαφορετικά σενάρια σε κάθε πεδίο τα οποία θα εναλλάσσονται σε διαφορετικές πίστες.

Τι εννοείται ότι το πάρκο είναι εκατό στρέμματα;
Η συνολική έκταση του πάρκου μας είναι εκατό 'πραγματικά' στρέμματα τα οποία έχουμε χωρίσει σε διαφορετικά πεδία έχοντας το μικρότερο 12 στρέμματα και το μεγαλύτερο 33 στρέμματα.

Πόσα άτομα, το μέγιστο, μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα (χωρίς καθυστερήσεις και αλλαγές);
Το σύνολο του εξοπλισμού μας και το πραγματικό μέγεθος του πάρκου, μας δίνει την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε, εταιρικά event, σχολεία, παιδικά party εκδηλώσεις γιορτές και special scenarios με συνολικό αριθμό ατόμων πάνω από 150 άτομα, κάτι που έχουμε πραγματοποιήσει άλλωστε πολλές φορές, μιας και ο ειδικός τρόπος διαχωρισμού των πεδίων, μας δίνει την δυνατότητα εύκολα να ενοποιήσουμε και τα εκατό στρέμματα. Αναφορικά παραθέτουμε το special scenario The Final Conflict που πραγματοποιήσαμε στο σύνολο του πάρκου μας με συμμετοχή που παρά τις αντίξοες συνθήκες, ξεπέρασε τους 130 παίχτες. Δείτε φωτογραφίες και άλλα εδώ.

Το πάρκο είναι διαμορφωμένο, έχει κατασκευές ή είναι με φουσκωτά μπαλόνια – καρούλια και διάφορες άλλες πρόχειρες κατασκευές;
Όχι, το πάρκο μας είναι σε ένα πυκνοφυτο δασικό χώρο εξ’ ολοκλήρου διαμορφωμένο με ειδικές κατασκευές φτιαγμένες αποκλειστικά για να εξυπηρετούν τα σενάρια και τις αποστολές. Με σεβασμό στο χώρο, έχουμε διαμορφώσει τα πεδία με υλικά και ειδικές κατασκευές όπως: σπιτάκια – γέφυρες – αναχώματα – sniper positions – παρατηρητήρια – ναρκοπέδιο - οχυρωματικά, που είναι εναρμονισμένες με το περιβάλλον. Οι φωτογραφίες όμως εδώ θεωρούμε ότι μπορούν να σας δώσουν μια καλή εκτίμηση.

Πρέπει να έχουμε κάποιον εξοπλισμό ή κάτι άλλο;
Όχι, εφ'όσον ΟΛΑ παρέχονται από το πεδίο.

Το πεδίο δίνει ρουχισμό;
Επειδή ο ατομικός ρουχισμός σχετίζεται με την άνεση και πάνω απ'όλα με την υγιεινή, η συμμετοχή του κάθε παίχτη γίνεται με τα προσωπικά του ρούχα. Ωστόσο, για την ομοιομορφία των ομάδων και την ανάγκη των σεναρίων, δίδεται σε όλους γιλέκο παραλλαγής με διακριτά ομάδων που φοριέται πάνω από τα ρούχα του κάθε παίχτη

Το πάρκο βρίσκεται στην  ΑθήναΑττική;
Ναι ! το paintball-malakasa βρίσκεται στην Μαλακάσα Αττικής και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα . Μόλις εικοσιπέντε λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και λιγότερο από ένα τέταρτο από την Κηφισιά
 
Πόσο μακριά βρίσκεται το paintball-malakasa από την Χαλκίδα;
Είναι πολύ κοντά από το κέντρο της Χαλκίδας , καθώς απαιτούνται λιγότερο από 20 λεπτά για να έρθει κάποιος στο πάρκο μας
 
Εξυπηρετεί το τρένο από Αθήνα – Χαλκίδα για να έρθει κάποιος στο paintball park;
Ναι και βέβαια , καθώς το τρένο που ξεκάνει από την Αθήνα είναι πολύ σύντομο και οικονομικό μέσο και φτάνει στον σταθμό Σφενδαλη ( όπου είναι πολύ κοντά από το πάρκο ) με πολλά και τακτικά δρομολόγια καθ όλη την διάρκεια της ημέρας . Η διαδρομή Αθήνα – Σφενδαλη είναι λιγότερο από 25 λεπτά

.

Οδηγίες για την ασφαλή συμμετοχή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κατασκευή Ιστοσελίδας: 3wSOL.gr - WWW Solution

2011. Copywrite INVADER Paintball 2013
Designed Powerd and Supported by 3wSOL.gr - WWW Solution